Student foran pc med notatblokk

Nettsamlinger for ISIR-studenter

I løpet av høsten 2022 arrangerer Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner (ISIR) to samlinger for sine nettstudenter.

Hvert semester arrangerer ISIR egne samlinger for nettstudentene som hører til instituttet og denne høsten er ikke et unntak! I løpet av høsten arrangeres det to slike samlinger, hvor dere som nettstudenter får mulighet til å utveksle erfaringer og bli bedre kjent med andre nettstudenter, samt få faglig input gjennom foredrag og aktiviteter.

Dette blir med andre ord spennende fagdager hvor dere kan komme i kontakt med studenter som står i samme situasjon som dere!

Samlingene vil også telle som oppmøte for dere som går et bachelorprogram og som må gjennomføre obligatoriske samlinger før dere kan levere den avsluttende bacheloroppgaven.

Datoene og tematikken for de to samlingene er som følger:

• Frihet og Statlig Suverenitet – historisk utvikling, handlingsrom, og rolle
    Fredag 30. september – 09:00-14:00

• Hva skjer med verden? – Aktualiteter, dagens verdensbilde, og instituttets podkast
    Tirsdag 15. november – 12:00-15:00

Flere detaljer kommer når arrangementene nærmer seg.