Hopp til hovedinnhold
Liten gutt som smiler mens han holder en bunt med gulrøtter

Webinar om kosthold og ernæring for barn

Onsdag 23. november arrangerte Oslo Nye Høyskole et webinar om kosthold og ernæring for barn. På denne siden vil du finne opptak av webinaret, presentasjonen som ble vist, relevant litteratur, samt lenker til videre utforskning innen temaet.

Deltakelsen på webinaret gikk over all forventning, og med over 1800 påmeldte deltakere, krasjet til og med påmeldingssystemet vårt tirsdag kveld. Takk til alle som deltok, og en stor takk til alle foredragsholderne som bidro til spennende, tankevekkende og nyttig informasjon under webinaret. 

Presentasjon

Vil du se gjennom presentasjonen som ble vist under webinaret en gang til, eller få tilgang til lenker og kilder i presentasjonen, kan du laste den ned her

Webinaret

Q&A

Det ble stilt veldig mange gode spørsmål i Q&A under webinaret, og i løpet av kort tid vil vi legge ut svar på noen av disse. Du vil finne dem på denne siden, så vi oppfordrer deg til å følge med fremover, for nye oppdateringer. 

Litteratur

Ønsker du å lese mer om kosthold og ernæring for barn?
Vi har laget en liste med tips til relevant litteratur, og den kan du laste ned her

Kompetanseheving innen ernæring

Er kosthold og ernæring interessant for deg eller din arbeidsplass, følg ONH fremover for nye webinarer og annet faglig påfyll. 

Du kan også søke på nettstudier i ernæring eller ta en emnepakke i Kosthold og ernæring for barn ved Oslo Nye Høyskole.

Les mer om våre studieprogram innen ernæring