Oslo Nye Høyskole

Drop-in veiledning og omvisning hver dag i sommer

Har du lyst til å møte en studieveileder eller se hvordan høyskolen ser ut? I sommer har vi drop-in veiledning og omvisning hver dag i sommer mellom kl. 10-14!

Våre flinke studieveiledere sitter klare til å hjelpe deg med ditt studievalg, og sammen kan dere finne ut hvilken retning som passer best for deg.

Du kan også få omvisning av bygget og få kjenne litt på følelsen av hvordan det er å være student hos oss.

Har du lurt på…
…Hva du skal studere til høsten?
…Hvordan studiehverdagen er som campusstudent?
…Om nettstudier er noe for deg?
…Hvilke valgemner du kan ta i de ulike gradene?
…Hva du kan jobbe med etter endt grad?
…Hvordan du gjør deg klar til arbeidslivet underveis i studiet?

Kom innom for en samtale om våre studieprogram, eller for å se hvor du skal studere til høsten!

Hvor ligger Oslo Nye Høyskole?
Vi holder til i Lovisenberggata 13, 0456 OSLO.

Dette er på Lovisenberg campus som ligger på St. Hanshaugen, like ved parken. På samme område finner du blant annet Lovisenberg Diakonale Høgskole (LDH) og Lovisenberg Diakonale Sykehus.

Reis kollektivt:

• 37-bussen til Lovisenberg (2 min. gange)
  • 20-bussen til Fayes gate  (5 min. gange)
  • 28-bussen til Fayes gate (5 min. gange)
  • 54-bussen til Arkitekt Rivertz plass (7 min. gange)
  • 34-bussen til Arkitekt Rivertz plass (7 min. gange)

Betalingsparkering finner du på området og i gateparkering rundt høyskolen, men det er meget begrenset med plass. Vi anbefaler å reise kollektivt eller sykle/gå.
Det finnes flere bysykkel-stativ noen minutters gange fra høyskolen og du kan leie sparkesykler via apper i hele Oslo!

Spørsmål? Send en epost til hei@oslonh.no

Vel møtt!