Logo foreningsdagen

Foreningsdagen

Er du nysgjerrig på våre foreninger? Da er du hjertelig velkommen til foreningsdagen på Oslo Nye Høyskole!

Å engasjere seg i en studentforening ved siden av studiene kan være noe av det smarteste du gjør! Ikke bare møter man mennesker med samme interesser som deg og som kan gi venner for livet, man tilegner seg også nyttig erfaring som kan flytte deg fremst i bunken av jobbsøknader.

Her vil representanter fra våre studentforeninger stå klar på stand for å ta en prat med deg! I tillegg vil SiO (Studentskipnaden i Oslo) holde et infomøte om sine tilbud og tjenester i Oslo, og dere får møte vår karreirerådgiver Maria.

Det blir selvfølgelig boller og kaffe!

SiO holder infomøte fra 12:00 – 12:30. Etter dette kan du møte foreningene på stands frem til kl. 14:00. Ta turen opp på Loftet (i tredje etasje på høyskolen) for en uformell prat da vel!

Foreningene du møter på stand er:

• Sosialkomiteen
  • Turgruppen ONH
  • Amnesty ONH
  • Studentrådsstyret
  • Linjeforeningen for Statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Linjeforeningen for psykologi – LiPS
  • Foreningen for nettbaserte studenter
  • Fadderstyret
  • Fellesrådet for Afrika (ekstern forening)
  • SiO – Studentskipnaden i Oslo (ekstern)