Eva Grønlund

Programansvarlig

Eva Grønlund

Eva er psykolog og programansvarlig ved institutt for psykologi.

Jobber med

Eva har utdanning fra Australia og autorisasjon som psykolog i Norge. Hun er programansvarlig for årsenheten psykisk helse i barnehagen, årsenheten psykisk helse i skolen, årsenheten i miljøterapi, årsenheten i idrettspsykologi, og bachelor programmet i organisasjonspsykologi. Eva har jobbet med voksne, barn og unge i privat praksis og på institusjoner, og har også jobbet som leder for en barnevernsinstitusjon. I tillegg til psykologi utdannelsen har hun en bachelor i business med human resource management og psykologi som hovedfag.

Bakgrunn

•    Clinical Registrar Program, Clinical Psychologist, Australian Psychological Society, 2020
•    Australian Catholic University, Master of Clinical Psychology, 2018
•    Central Queensland University, Bachelor of Psychology (honours) with First Class, 2016