dame som sitter på gresset med en kaffe, bok og ipad

Studiestart 2022

Her kommer det forløpende ny og nyttig informasjon om studiestart. Blant annet om viktige datoer, program og fadderuka.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til årets studiestart!

Informasjon for campusstudenter

Datoer for studiestart for nye studenter (1. klasse og årsstudium):

Medisin 1+5: mandag, 15. august
Master i psykologi: onsdag, 17. august (merk at det er samme tid for både campus- og nettstudenter)
Freds- og konfliktstudier: mandag, 22. august
Internasjonale studier: mandag, 22. august
Statsvitenskap: tirsdag, 23. august
Psykologisk helsearbeid: tirsdag, 23. august
Medisin grunnfag: onsdag, 24. august
Fysioterapi: onsdag, 24. august
Anvendt psykologi: torsdag, 25. august
Årsstudium i psykologi: fredag, 26. august

På første skoledag møter du opp på høyskolen for registrering. Her får du en omvisning, en liten velkomsttale fra rektor Cia, faginformasjon fra instituttleder og møte med studierådgiver. I tillegg får du litt administrativ informasjon, blant annet om åpningstider, ID-kort, bibliotek, kantine og tilbud fra SiO. Det blir også servert lunsj! Rekkefølgen på aktivitetene kan variere, men alle grupper får bli med på alt.

Fadderuka
Første skoledag får du også informasjon om fadderuka – en uformell og inkluderende uke med hyggelige aktiviteter. Fadderuka er et tilbud for førsteårsstudenter (1. klasse og årsstudium) og arrangeres i uke 35.

Fadderstyret vil selge billetter til fadderuka under studiestart.

Pensumbøker
Akademika vil selge bøker på høyskolen disse dagene:

• 15. august: 10-15
  • 17. august: 10-15
  • Hele uke 34 + 35: 10-15

De sitter på Loftet.

En god studiehverdag
Vi er opptatt av at du som student skal ha et trygt studiemiljø og en god studiehverdag. Våre studier inkluderer både fysiske undervisningsformer og bruk av digitale læremidler. For campusstudenter er undervisningen fysisk med støtte fra vårt digitale læringsunivers, og for nettstudenter er undervisningen digital med støtte fra frivillige og noen ganger obligatoriske fysiske samlinger og arrangementer.

Se også Spørsmål og svar for nye studenter

Se hvordan studiestarten var i fjor: