Hopp til hovedinnhold
Karriereveileder Maria hjelper deg med din karrierevei

Bli karriereklar mens du studerer

Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss! Vi tilbyr karriereveiledning, kurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Og når du er ferdig så kan du opprettholde kontakten gjennom alumninettverket. 
 

Bli klokere på fremtiden med en prat hos karriereveilederen

Du kan blant annet få

  • tilbakemelding på CV eller jobbsøknad
  • intervjutrening hvor karriereveileder prepper og veileder deg i trygge omgivelser
  • veiledning rundt videre master- og jobbmuligheter
  • hjelp med veien videre dersom du er usikker på hvor den går
  • ta opp andre problemstillinger du ønsker å snakke om 

Bestill karriereveiledning →

 

Hør podkasten "Karriereklar" her

Bli karriereklar med podkasten "Karriereklar" - hvor Maria og Thomas går gjennom mange aktuelle temaer som studenter som ønsker å komme seg ut i arbeidslivet, eller er i studielivet bør få med seg!

 

Er du arbeidsgiver?

Vil du komme i kontakt med Oslo Nye Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@oslonh.no eller ring oss på tlf. 23 23 38 20, så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!


Bli karriereklar på ONH:

Vi arrangerer karrierearrangementer både digitalt og på campus gjennom året. Eksempelvis bedriftsbesøk, speed-veiledning, work-shops og foredrag. I 2024 får du som student også tilgang på en egen karrieremodul i Qybele med karriereressurser tilgjengelig for deg til enhver tid.

Utover dette samarbeider hvert institutt med arbeidslivet for å sikre at din utdanning er arbeidslivsrelevant.  

Karriereuka inneholder samtidsaktuelle eventer, kurs, bedriftspresentasjoner, historier og karrieretips fra tidligere studenter og mye mer. Karriereuka arrangeres hvert år i uke 11. 

Du kan ta internship på ernæring, internship på statsvitenskap og internasjonale relasjonerinternship på psykologistudiene eller internship på økonomi og administrasjon. Gjennom en praksisplass hos en virksomhet som er relevant for det du studerer og ønsker å jobbe med, får du nyttige kontakter og erfaring som kan gjøre deg enda mer attraktiv og rustet for arbeidslivet. 

 

I løpet av bachelorgraden ved Oslo Nye Høyskole kan du ta et semester på utveksling ved en annen utdanningsinstitusjon. Ved å reise på utveksling får du internasjonal erfaring, et internasjonalt nettverk og mulighet til å opparbeide deg kompetanse som er ettertraktet på arbeidsmarkedet. 

Som alumni får du muligheten til å opprettholde kontakten med studievenner, fagmiljøet ditt og høyskolen. Du får alumnirabatt på våre videreutdanningstilbud. Vi ønsker å bidra til at du kan utvikle din kompetanse gjennom hele livet, og som ONH alumni har du også tilgang på gratis karriereveiledning. 


Tilbake til toppen