Hopp til hovedinnhold
Karriereveileder Maria hjelper deg med din karrierevei

Bli karriereklar mens du studerer

Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss! Vi tilbyr karriereveiledning, kurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Og når du er ferdig så kan du opprettholde kontakten gjennom alumninettverket. 
 

Bli klokere på fremtiden med en prat hos karriereveilederen

Du kan blant annet få tilbakemelding på CV eller jobbsøknad,  eller få intervjutrening hvor karriereveileder prepper og veileder deg i trygge omgivelser. 

Du kan få veiledning rundt videre master- og jobbmuligheter, eller om du er usikker på veien videre. Eller du har kanskje andre problemstillinger du ønsker å ta opp. 

Bestill karriereveiledning →

 

Hør podkasten Karriereklar her

Bli karriereklar med podcasten "Karriereklar" - hvor Maria og Thomas går gjennom mange aktuelle temaer som studenter som ønsker å komme seg ut i arbeidslivet, eller er i studielivet bør få med seg!

 

Er du arbeidsgiver?

Vil du komme i kontakt med Oslo Nye Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@oslonh.no eller ring oss på 23233820 så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!


Sjekk ut alle karriereaktivitetene hos oss:
 

Bli karriereklar med Karriereuka på Oslo Nye Høyskole. Uken inneholder samtidsaktuelle eventer, bedriftspresentajsoner, historier og karrieretips fra tidligere studenter og mye mer. 

Karriereuka arrangeres i uke 10. Sjekk ut det spennende innholdet og bli med på det som interesserer deg. 

Bedriftsdagen arrangeres i mars hvert år. Da inviterer arbeidslivsutvalget en rekke spennende bedrifter som er interessert i å snakke med nettopp deg. Bedriftsdagen arrangeres i uke 10. Mer informasjon vil komme nærmere. 


 

Arbeidslivsutvalget ved Oslo Nye Høyskole jobber for å skape kontakt mellom studenter og arbeidslivet. Utvalget har ansvaret for å arrangere bedriftsdagen under Karriereuka ONH. På bedriftsdagen kommer relevante arbeidsgivere fra et bredt spekter av virksomheter til høyskolen. Bedriftsdagen er av og for studenter – og er det største arbeidslivsarrangementet ved høyskolen.

Du kan ta internship på ernæring, internship på statsvitenskap og internasjonale relasjoner, eller internship på psykologistudiene. Da får du en praksisplass hos en bedrift som er relevant for det du studerer og ønsker å jobbe med. Du kan få nyttige kontakter og erfaring som gjør deg mer attraktiv og rustet for arbeidslivet. 

Med alumninettverket opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider ditt kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere