Søke studier på Oslo Nye Høyskole

Velkommen som søker på studier hos Oslo Nye Høyskole. Det er helt uforpliktende å søke høyere utdanning hos oss.

Søk via skjemaet nederst på denne siden.

Opptakskrav: Generell studiekompetanse eller tilsvarende gjør deg kvalifisert til å søke på alle åpne studieprogram. Master i psykologi, medisin 1+5 og fysioterapi har spesielle opptakskrav.

Alle studieprogrammene er godkjent av lånekassen. Se årets studieavgifter her.

Søknadsfristen for vårsemesteret er 1. februar, men du kan søke fra 1. september og helt frem til fristen.
Siste mulighet for oppstart er 1. februar, så vi anbefaler at du søker før dette.

Finn ut når ditt studium har digital studiestart her →

Slik søker du:

1. Velg studieprogram, velg mellom heltid og deltid, og deretter sted. Klikk deg videre til min-søknad.
  2. Omprioriter valgene om ønskelig. Fyll inn all informasjon om deg, legg ved dokumentasjon - eller ettersend vedleggene når det er klart.