Utveksling – ta et semester i utlandet

I løpet av bachelorgraden ved Oslo Nye Høyskole kan du ta et semester på utveksling ved en annen utdanningsinstitusjon. Velg mellom våre samarbeidsuniversiteter eller finn ditt drømmesemester på egen hånd.

Søk utveksling her

Alle bachelorprogrammene på Oslo Nye Høyskole har mulighet for utveksling. Ved å reise på utveksling kan du få en opplevelse for livet! Vær en del av et internasjonalt miljø og få venner fra hele verden, lær om andre kulturer og andre språk, og ta spennende emner ved andre utdanningsinstitusjoner.

Les om andre studenters utvekslingserfaringer her!

Hvor kan du dra og hva bistår vi med?

1. Universiteter vi samarbeider med: Vi hjelper i søknadsprosessen og sender inn søknad for deg

2. Andre universiteter: Du finner universitet og søker selv.

Vi samarbeider med følgende universiteter:

Australia
University of New South Wales, Sydney
University of Queensland, Brisbane
Edith Cowan University, Perth
Curtin University, Perth
Swinburne University of Technology, Melbourne
University of Wollongong, Wollongong

University of Denver, Colorado
Pacific Lutheran University, Tacoma i Washington
University of Florida
Hawaii Pacific University, Hawaii

Sør-Afrika
Stellenbosch University, Stellenbosch

England
University of Chichester, West Sussex

Mer informasjon?

Student ved Oslo Nye Høyskole? Da tar du kontakt med en studentrådgiver gjennom Mine Saker i Qybele, under fanen Utveksling.

Ikke student enda? Da bestiller du veiledning, og får informajson om utveksling og alt det du måtte lure på.

• C i snitt fra bachelorgraden så langt
  • 4 eller bedre i engelsk fra vgs (eventuelt engelsktest)
  • Du må kunne vise til tilfredsstillende studieprogresjon

• Gi oss en oversikt over hvor du vil reise
  • Skrive et motivasjonsbrev på en side på engelsk (litt om deg selv og hvorfor du ønsker å reise)

Vi vil deretter vurdere søknaden din og gi deg tilbakemelding.

• Innen 15. februar (for høstsemesteret) og 30. september (for vårsemesteret) må vi ha mottatt vitnemål fra din videregående skole på norsk og engelsk.

Send inn søknad her