Mette Espe Myrmæl

Høyskolelektor

Mette Espe Myrmæl

Mette er høyskolelektor i psykologi på Oslo Nye Høyskole med emneansvar for Innføring i generell psykologi (PSY1130) og Psykisk helse i barnehagen (PSY6130). Hun har en mastergrad i utvikling-, helse- og samfunnspsykologi fra Universitetet i Oslo, med spesialisering innen forebygging av psykiske vansker.

Mette har i tillegg stor faglig interesse for miljø- og klimapsykologi, og har forsket på natureksponering i barndommen og miljøvennlige holdninger senere i livet. Hun er også produsent og redaktør til høyskolen sin podkast «Psykt Interessant».

• Mastergrad i Helse-, Utvikling- og Samfunnspsykologi fra Universitetet i Oslo
  • Bachelorgrad i anvendt psykologi fra Bjørknes Høyskole (Oslo Nye Høyskole)

Jobber med

Undervisningsområder
Samfunnspsykologi, utviklingspsykologi, helsepsykologi, biologisk psykologi, personlighetspsykologi, kritisk psykologi og kvantitative forskningsmetoder.