Hopp til hovedinnhold

Studier i utlandet

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Søk studier

Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege/odontolog, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utandet. Vi har samarbeid med universiteter i Sentral-Europa hvor du kan studere medisin. 

Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling i løpet av et studium du tar her i Norge.

Har du spørsmål eller trenger tips og råd? Book tid for en prat med en av våre studierådgivere!


ANSA logo

ONH Education er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet. 

ANSA er samskipnaden for norske studenter i utlandet. Et medlemskap i ANSA gir deg trygghet før, under og etter studiene. ANSA tilbyr blant annet forsikring, online legehjelp 24/7, sosiale arrangementer, veiledning, psykologtjeneste og karrieredager. Med ANSA reiser du aldri alene! 

Les mer her