Studier i utlandet

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Søk studier

Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege/odontolog, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utandet. Vi har samarbeid med universiteter i Sentral-Europa hvor du kan studere medisin.

Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling i løpet av et studium du tar her i Norge.

Har du spørsmål eller trenger tips og råd? Book tid for en prat med en av våre studierådgivere!

ANSA logo

ONH Education er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

ANSA er samskipnaden for norske studenter i utlandet. Et medlemskap i ANSA gir deg trygghet før, under og etter studiene. ANSA tilbyr blant annet forsikring, online legehjelp 24/7, sosiale arrangementer, veiledning, psykologtjeneste og karrieredager. Med ANSA reiser du aldri alene!

Les mer her

Har du noe du vil melde fra om?

Vi jobber for å gi deg som søker best mulig veiledning gjennom søknadsprosessen.

Skulle det oppstå problemer underveis i utdanningen, må dette tas opp med administrasjonen ved det aktuelle universitetet.

For henvendelser rettet til ONH Education, vennligst benytt følgende skjema

Vi vil gi deg en bekreftelse på at skjemaet er mottatt og informasjon om når du kan forvente svar.