Fadderstyret ONH 2022

Fadderuka 2022

Fadderuka lages av og for studenter ved Oslo Nye Høyskole. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten.

Om fadderuka

Når: 30. august - 4. september 2022
Hvor: På campus, og rundt i Oslo
Påmelding: Fadderstyret selger billetter mandag 17. august og man-fre 22.-26. august. Du finner dem på Loftet på Oslo Nye Høyskole.

Bli fadder!

Ønsker du som allerede er student på Oslo Nye Høyskole å være fadder? Bli med på en sosial uke, få nye bekjentskap og vær med å skape gode minner for førsteårsstudentene.

Hvis du vil være fadder, send en mail til fadder@oslonh.no

Følg oss i sosiale medier

Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka ONH  #ONHfadder”, @ONHfadder på instagram eller sende en mail på fadder@oslonh.no.

Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat - legg oss til på @fadderoslonh, da vel.

Fadderstyret 2022
Karin Johnsen
Juni Oma Vyvial
Marius Bremtun
Emil Elvestad
Merlijn Maresch Hoogeboom

Fadderstyret selger billetter på følgende tidspunkt:

• mandag 17. august (tidspunkt kommer)
  • man-fred 22.-26. august (tidspunkt kommer)

Du finner dem på Loftet på Oslo Nye Høyskole.

Å være med på fadderuka vil koste en liten sum for å dekke aktivitetene

(priser kommer)

Nei, du bestemmer helt selv hvilken aktiviteter du vil være med på og ikke.

Ja!! Det kommer til å bli en veldig opplevelsesrik uke - og vi ønsker deg hjertelig velkommen. Send oss noen linjer om deg med kontaktinfo til fadder@oslonh.no

<3