Johanne Fredrikke Berg

Høyskolelektor

Johanne Fredrikke Berg

Johanne underviser på Fysioterapistudiet ved Oslo Nye Høyskole i flere fag, og er ansvarlig for faglig innhold og læremidler på læringsplattformen Qybele, samt veiledning og oppfølging av studentene.

Bakgrunn

Johanne er utdannet fysioterapeut fra Oslo Nye Høyskole/ Saxion University of Applied Sciences. Hun fullførte også en fordypning i barnefysioterapi ved Breda University of Applied Sciences og har jobbet som fysioterapeut ved en barneskole i Costa Rica. Johanne har jobbet i Rælingen kommune, Oslo Kommune og privat praksis i Oslo de siste årene. Hun jobber nå med barn ved siden av jobben på Oslo Nye Høyskole og har gjennomført et gravidtreningskurs for terapeuter.

Jobber med

Undervisning og veiledningsområder
Veileder og foreleser i Study Team Meetings, som er undervisning i grupper og en kombinasjon av praktisk arbeid og teoretisk kunnskap. Underviser også i massasje og fysioteknikk, som er praktiske fag med relevant tilknyttet teori, for å oppnå yrkesrettet kompetanse. Veileder studentene i evalueringsformer og ulike prosjekter gjennom året. Johanne har i tillegg ansvar for læringsplattformen Qybele og Blackboard (for Saxion University of Applied Sciences, Nederland).