Hopp til hovedinnhold

Videreutdanning

Nettbasert videreutdanning gir deg oppdatert, praktisk og formell kompetanse og skal gi deg en fordel i arbeidsmarkedet, enten du ser deg rundt etter en ny arbeidsgiver, eller om du ønsker å vokse der du allerede jobber.

Her finner du en oversikt over videreutdanning ved Oslo Nye Høyskole. Alle studiene er tilgjengelig som nettstudier med to oppstartsperioder i året:

  • Vårsemesteret: Oppstart mellom 15. desember og 1. februar
  • Høstsemesteret: Oppstart mellom 1. august og 15. september 


Søk studieplass

Utforsk fagområdene 

Hvorfor ta videreutdanning på nett?

Oppdatert kunnskap er viktig og gir deg kompetanse som er verdifull på nær sagt alle arbeidsplasser. Nettstudier gir deg muligheten til å videreutdanne deg når du har tid. Oslo Nye Høyskole har tilbudt nettstudier siden 2012 og har utviklet gode digitale verktøy og ressurser. Du får god faglig støtte, med et personlig fagteam som gir deg individuelle tilbakemeldinger og det tilrettelegges for samarbeid mellom nettstudentene. 

Nå gjør Lånekassen det enda lettere

Lånekassen gir nå større fleksibilitet og bedre ordninger for voksne som ønsker å studere. Det er ikke lenger krav om minst 50 prosent studiebelastning, noe som innebærer at du kan få støtte selv om du skulle velge å studere 20, 30 eller 40 prosent.

Lurer du på hvordan det er å studere på nett?


Se hvordan det er å være nettstudent

* Alle våre nettstudenter får tilgang til personlig fagteam. Dette kalles ikke lenger for "egen nettlærer" som beskrevet i videoen over. 


Er du på jakt etter kurs i forbindelse med opptaksprøver, se her


Søk studieplass