Hopp til hovedinnhold

Studer enkeltemner - innen alle fagområdene våre

På Oslo Nye Høyskole kan du velge mellom tidsaktuelle enkeltemner i psykologi, helse, ernæring, statsvitenskap og internasjonale relasjoner og økonomi og markedsføring.

Oppdater deg på fagområder og bygg på kompetansen din. Du kan ta ett emne eller bygge på til du har et årsstudium eller en bachelorgrad. Emnene går fra 7,5-15 studiepoeng. 

Se våre enkeltemner innen: 

Lurer du på hva som kan passe deg? Ta gjerne en prat med en av våre studieveiledere som hjelper deg å finne din vei. Ellers har vi samlet noen typiske spørsmål under:  

Om du ønsker å få en grad i et årsstudium eller en bachelorgrad så kan du se hvilke emner som inngår i graden og starte med å ta for eksempel ett emne per semester om du vil ta det på deltid eller ta flere på ett semester. 

Enkeltemner studeres som nettstudier

Du kan melde deg på enkeltemner hele året, men oppstart er enten mellom 1. august og 15. september for høstsemesteret eller mellom 15. desember og 1. februar for vårsemesteret.

Det er derfor viktig å huske fristen for hvert semester om du vil starte å studere enten på høsten eller våren. 

 

Læringsplattformen du vil bruke heter Qybele. Der vil du ha tilgang til det digitale pensumet, der skal du levere arbeidsoppgaver og det er der du kommuniserer med din nettlærer og dine medstudenter. 

Du kan danne kollokviegruppe, delta i diskusjoner og samtaler på ulike forum, og få beskjeder om hva som er nytt osv. 

Ett enkeltemner spenner fra 7,5 studiepoeng til 15 studiepoeng. 

Se vår prisliste for enkeltemner på nett

Opptakskrav på enkeltmene er generell studiekompetanse, eller du kan søke med 23/5-regelen eller realkompetanse

Det betyr at om du kan dokumentere for opptakskravet så får du garantert studieplass på enkeltemner.