Hopp til hovedinnhold
studenter som sitter å jobber sammen

Foreningsliv

Ønsker du å engasjere deg i ditt og dine medstudenters studentliv? Se om du finner noen foreninger du vil trives i! Foreningene vi allerede har opprettet finner du informasjon om her.

Har du en idé til en forening? Eller ønsker informasjon om forengslivet?

Ta kontakt med Studenlivskoordinatoren på Oslo Nye Høyskolen på mail sigrid.fjellstad@oslonh.no.

Disse foreningene eksisterer i dag:  

Studentene har sin egen sosialkomité som står for ulike arrangementer gjennom året. Sosialkomiteen arrangerer blant annet studentfester, quizer, halloweenfest og mye mer og skal jobbe for at man blir kjent på tvers av studieretninger og klasser. Møt opp når de arrangerer noe, kom gjerne med ønsker og meld deg om du har noe du har lyst til å bidra med!

Husk å følge sosialkomiteen på Facebook for å få med deg alle oppdateringer som skjer underveis! Du kan også kontakte foreninger der.

Linjeforeningene på Oslo Nye Høyskole drives av studentene og for studentene på egen linje.

Linjeforeningen for psykologistudentene jobber for et godt fellesskap mellom psykologistudentene på tvers av første-, andre- og tredjeklassene. Vi arrangerer både sosiale og faglige arrangementer for medstudentene våre!

Hvorfor skal du være med i linjeforeningen?
Det er viktig å engasjere seg av flere grunner. For det første er det sosialt og du blir bedre kjent med de som studerer det samme som deg. Du kan også være med å bestemme faglige arrangementer, bedre muligheter til å knytte kontakter, erfaring med frivillig arbeid kan være bra å ha på CV når du skal søke jobb etter endt studietid.  Sist, men ikke minst bidrar du til et større fellesskap. Gjennom å engasjere deg i linjeforeningen vil du få en unik mulighet til å påvirke hvordan du vil at din studiehverdag og fremtidig jobb skal se ut.

Hva har vi i linjeforeningen gjort så langt?
Vi jobber stadig med å utvikle oss som forening og er i gang med flere spennende saker som kommer utover våren og høsten. Så langt har vi hatt flere foredrag fra fagpersoner med relevant erfaring fra et bredt spekter inne psykologifeltet, og sosiale arrangementer som for eksempel sommeravslutning, halloweenfest og ulike sportslige arrangementer.

Du finner mer informasjon om linjeforeningen på Facebook-siden vår.

Hvis du lurer på noe mer kan du kontakte oss enten på lips@oslonh.no eller på Facebook-siden vår!

Linjeforeningene på Oslo Nye Høyskole drives av studentene og for studentene på egen linje.

Linjeforeningen for Statsvitenskap og internasjonale relasjoner (ISIR) jobber for et godt fellesskap mellom ISIR-studentene på tvers av første-, andre- og tredjeklassene. Vi arrangerer både sosiale og faglige arrangementer for medstudentene våre!

Du finner mer informasjon om linjeforeningen på Facebook-siden vår og du kan kontakte oss der, eller på lisir@oslonh.no

Ønsker du å lære om menneskerettigheter, og hvordan du kan bidra til arbeidet mot urettferdighet?

Amnesty er en organisasjon som søker å få slutt på urettferdighet og jobber for å fremme frihet, likeverd og rettigheter for alle mennesker.

Åpen for alle studenter
Amnesty ved Oslo Nye Høyskole ble først opprettet i 2018. Vi tilbyr ulike muligheter for studenter som føler seg drevet av å fremme endringer i menneskerettighetsspørsmål, men som kanskje ikke helt vet hvordan. Dette er en gruppe for alle, og et trygt sted der alle har en viktig stemme.

Vi holder møter annen hver uke, og gir studentene en plattform der de kan engasjere seg, og en mulighet til å jobbe mot noe man virkelig brenner for. 

Et sosialt møtepunkt
Amnesty ved ONH er også et sosialt punkt, der du kan møte og bli kjent med studenter på tvers av studieprogrammene. Her kan du danne potensielle livslange vennskap med andre menneskerettighets-bevisste mennesker, mens dere kjemper for det samme målet – rettferdighet for alle. 

I løpet av et år, vil det bli arrangert flere arrangementer, seminarer, sosiale aktiviteter, og mye mer. I 2020-2021 ble det eksempelvis holdt to veldig vellykkede seminarer, som omhandlet menneskerettigheter og ens ansvar når det blir begått menneskerettighetsbrudd, og senere situasjonen Uigurer og andre minoritetsgrupper i Kina står ovenfor. 

Bli med å bidra til endring
Ved å bli med i Amnesty ved Oslo Nye Høyskole, kan du være med å bidra i å påvirke reell endring i verden, samtidig som du kan utvikle personlige ferdigheter og få nye venner. 

Høres dette ut som noe for deg? Du kan enkelt bli medlem i Amnesty ved ONH ved å bli med i Facebook-gruppen vår!

Hvem kan bli med i foreningen?
Foreningen for nettstudenter på Bjørknes Høyskole er åpen for alle studenter som har valgt å studere nettbasert. Du kan være medlem av foreningen uavhengig av om du tar et enkeltemne eller en bachelorgrad.

Målet til foreningen er å skape et tettere samarbeid mellom nettstudenter, på tvers av fagretninger. Vi ønsker at nettstudenter på Bjørknes Høyskole skal styrke hverandre og bidra til økt studiemestring, bedre samhold og mer sosialisering blant nettstudentene.

Siden vi har medlemmer fra flere ulike fagretninger har vi også en unik mulighet til å skape en plattform som sørger for innsikt i et bredt spekter av perspektiver. Dette er noe vi synes er veldig spennende!

Hvorfor skal du være med i foreningen for nettbaserte studenter?
Det kan være lurt å engasjere seg i en forening av mange ulike grunner! Vi arrangerer både sosiale og faglige arrangementer, hvor du har anledning til å bli kjent med medstudenter på tvers av linjer, samt få faglig innspill som er relevant for deg som nettstudent.

Som medlem i foreningen har du anledning til å delta i beslutningsprosesser, knytte nye og spennende kontakter, og du vil få en attest skrevet av skolen i samarbeid med leder for foreningen som viser til ditt engasjement i frivillig arbeid. Sistnevnte er et flott tilskudd å ha på din CV, og noe en potensiell arbeidsgiver gjerne setter pris på.

Det vil ikke være noen krav knyttet til medlemskapet ditt i foreningen, og du trenger ikke å delta på noe hvis du ikke ønsker det.

Med det sagt, så håper vi i foreningen at du ønsker å delta på arrangementer, og at vi får muligheten til å bli kjent med deg! Velkommen til foreningen for nettbaserte studenter!

Kontakt
Ta kontakt på forenings Facebook-side «Foreningen for nettbaserte studenter» om du lurer på noe.

Ønsker du å komme deg ut i naturen og bli kjent med medstudenter på tvers av studieretninger? Turgruppen på ONH arrangerer turer minst en gang i måneden med ulike aktiviteter, destinasjoner og vanskelighetsgrader. Det kan være alt fra svømmeturer, skogsturer, skiturer, toppturer, grilling, enkle spaserturer, walk-and-talk og byvandring. Alle er velkomne, enten du er sofagris eller bodybuilder, nettstudent eller stedlig student!

Noen turer vil bli lettere enn andre, og vi vil tilrettelegge for at studenter med barn kan ta dem med på noen av disse. Vil du bli med å arrangere eller har du noen kule ideer? Send oss en melding! Vi er åpne for alt!

Ta kontakt eller følg oss på Facebook her!

Solidaritetskomiteen inviterer hvert år til vårens største studentdrevne veldedige arrangement i Oslo. Arrangementet er organisert av studenter fra Oslo Nye Høyskole i samarbeid med Flyktninghjelpen. Dette er et fantastisk show med artister, dansere og standupkomikere. Billettinntektene og alle andre inntekter går uavkortet til Flyktninghjelpens viktige arbeid for unge på flukt.

Ønsker du å delta? Da er det bare å følge med i innboksen i Qybele, der sendes det ut informasjon når det nærmer seg. 

Har du lyst til å bidra til å lage en knakende god fadderuke for studentene som starter til høsten 2023? Da må du følge med!

Fadderstyret 2022 forlater ikke skuta før den er gitt over til neste års styre. De vil sende ut informasjon om hvordan å søke om å delta i styret i løpet av januar!

Ønsker du å delta? Da er det bare å følge med i innboksen i Qybele på starten av nyåret, der sendes det ut informasjon når det nærmer seg. 

 


Tilbake til toppen