Hopp til hovedinnhold
/
F.v. Sigrid Magelssen Skeide, Ella Maria Sandbakken og Aksel Inge Sinding. Foto: ONH / Thomas Strømstad

Sigrid Magelssen Skeide, høyskolelektor ved ONH, ute med boken «Selvkritisk – Et møte med din indre kritiker»

Vil du bli kjent med din indre kritiker og få et bedre forhold til deg selv? Den nye boken «Selvkritisk – Et møte med din indre kritiker» har som mål å hjelpe deg med dette. Boken har blitt svært godt mottatt, og nådd bestselgerlistene hos norske bokhandlere.

Publisert i Nyheter Tirsdag 15. februar, 2022 - 16:33 | sist oppdatert Fredag 11. mars, 2022 - 11:47

Boken «Selvkritisk – Et møte med din indre kritiker» er skrevet av psykolog og høyskolelektor ved Oslo Nye Høyskole, Sigrid Magelssen Skeide og hennes psykologkollega Aksel Inge Sinding. Boken har som mål å hjelpe leseren med å få et bedre forhold til seg selv. 

Begge forfatterne har bakgrunn fra emosjonsfokusert terapi, en terapiretning som har som mål at klienten blir mer bevisst egne følelser, kan tåle følelser bedre og blir i stand til å endre fastlåste følelser. Boken er skrevet i tråd med denne forståelsen. I boken blir du geleidet gjennom en prosess hvor du får du blitt kjent med akkurat din indre kritiker, hvor den kommer fra og hva den prøver å beskytte deg mot. For våre indre kritikere er ikke bare slemme – de prøver som oftest å hjelpe oss til å bli likt og akseptert av flokken vår. Problemet med den er imidlertid at den kan ta overhånd, bli altfor streng og frarøve oss både nattesøvn og livskvalitet. 

Hør forfatterne i samtale med høyskolelektor Ella Maria Sandbakken i podcasten til Psykologisk Institutt, Psykt Interessant:

Boken er nå ute som både fysisk bok, e-bok og lydbok. Du finner den hos ark.no/selvkritisk


Tilbake til toppen