Hopp til hovedinnhold
/
VINNER AV LÆINGSMILJØPRISEN: Csilla Krisar (Foto: ONH)

Vinneren av læringsmiljøprisen 2022 er kåret

I år er det Csilla Krisar som er vinneren av årets læringsmiljøpris ved Oslo Nye Høyskole for hennes innsats for læringsmiljøet til studentene på studieprogrammet medisinsk biologi og språk. 

Publisert i Nyheter Tirsdag 21. juni, 2022 - 09:09 | sist oppdatert Tirsdag 21. juni, 2022 - 12:37

Læringsmiljøprisen har til hensikt å sette søkelyset på individer eller miljøer som bidrar til et godt læringsmiljø. Både studenter og ansatte har nominert verdige kandidater som på ulikt vis har bidratt til et godt læringsmiljø med deres evne til å motivere, inspirere og veilede studenter. Det har blitt pekt på fremragende aktiviteter, adferd og opplegg som bidrar sterkt til læringsmiljøet både for den enkelte student og for studentgrupper være seg man er sted eller nettstudent.  

Vinneren av årets læringsmiljøpris er nominert både av kollegaer og av studenter. I nominasjonene trekkes det frem faglig dyktighet, enorm evne til å skape trivsel og samhold ved å motivere studentene med mye nærhet, ved å trekke frem relevansen av undervisningen til utfordringene som kommer fremover og på den måten motivere for læring.   

Fra nominasjonene: 

Dette er en ekstremt dyktig, motiverende og flott lærer som har stålkontroll på faget sitt. Hun motiverer studentene, løfter dem opp og ser hver enkelt student for dem de er. Hun var tidlig ute med å lære navn på hele klassen, og hun ser hver eneste enkelt student sitt potensiale. Hun har alltid et smil om munnen, og er dønn ærlig (noe som er veldig nødvendig!). 

Vinneren har også brukt mye hjerte og engasjement i å ta studenter med på en årlig studietur til Pécs i Ungarn hvor studentene etter et år ved ONH skal studere videre. Hennes innsats for trivsel og samhold i kullet skaper ringvirkninger på læringen i all undervisning på programmet. 

Vinneren av årets læringsmiljøpris ved Oslo Nye Høyskole våren 2022 er Csilla Krisar for hennes innsats for læringsmiljøet til studentene på studieprogrammet medisinsk biologi og språk. På dette studieprogrammet gjennomfører studentene førsteåret av profesjonsstudiet i medisin ved ONH (1+5 programmet), før de stater på andreåret ved Universitetet i Pécs, Ungarn.  

Vi gratulerer! 


Årets jury har bestått av 

  • Nora Emilie Økdal, studentrepresentant  
  • Andreas Jebsen Skjærsvold, studentrepresentant 
  • Cia Dunstrøm, rektor 

 


Tilbake til toppen