Hopp til hovedinnhold

Om oss – Institutt for helsefag

Institutt for helsefag har om lag 25 ansatte med bakgrunn innen ulike helsefag og med variert erfaring fra klinikk, undervisning og forskning. Totalt er ca. 600 studenter knyttet til instituttet, enten som nettstudenter eller studenter på campus. Vi sender årlig over 100 studenter til samarbeidende institusjoner i Ungarn og Nederland, for å fortsette sine utdanninger i hhv. medisin og fysioterapi. Dette har vi lang tradisjon for, og har tett samarbeid med de aktuelle universitetene for å kunne tilby ettertraktede utdanninger med kombinasjon av studier i Oslo og utland. 

Som enten en innføring i medisinske fag, eller som et forstudium til master i kiropraktikk, har vi medisin grunnfag. Her underviser vi i anatomi, fysiologi og sykdomslære og gjør studentene kjent med den friske og syke kroppen. 

Vi utdanner bachelorkandidater i ernæring, i tillegg til at vi har halvårsenheter i ernæring som gir en kortere innføring eller en tilleggskompetanse. Vi er opptatt av å fremme behovet for ernæringskompetanse i samfunnet, og kandidater fra oss har viktige roller i det generelle forebyggende ernæringsarbeidet. 

← Tilbake til Institutt for helsefag