Hopp til hovedinnhold

Forberedende kurs innen helse

På denne siden finner du en oversikt over kurs vi tilbyr i forbindelse med studier i utlandet. Øk dine sjanser for å lykkes på opptaksprøvene ved å ta et forberedende kurs. 

Før opptaksprøvene til universitetene i utlandet er det viktig å forberede seg godt. Vi tilbyr digitale forberedelseskurs som er laget for å hjelpe deg med å bestå opptaksprøven. 

Du kan velge mellom følgende forberedende kurs:

Biologi

Kjemi

Medisinsk fagterminologi

Kurspakke

Oppstart: løpende oppstart høst og vår - start når det passer deg!

Hvorfor ta et forberedende kurs?

Opptaksprøvene for medisin-, tannlege-, og veterinærstudier i utlandet er kjent for å ha et høyt nivå. Du vil bli testet i biologi, kjemi, medisinsk fagterminologi og engelsk (noen land kan teste deg i matte og fysikk i tillegg). Prøvene baserer seg på pensumet i det landet du søker deg til. Dette kan gjøre det vanskelig å forberede seg, fordi enkelte av oppgavene er basert på stoff som ikke er dekket i detalj i biologi og kjemi i norsk videregående. 

Våre forkurs er basert på pensum fra norsk videregående, pensum fra videregående skoler i utlandet, i tillegg til tidligere opptaksprøver. Kursene gir deg dermed mulighet til å øve spesifikt på temaene du vil møte i opptaksprøvene, og øker sjansene dine for å bestå

Tilbake til toppen