Hopp til hovedinnhold
Nettstudier

Kurs før opptaksprøver - Biologi

Opptaksprøvene til medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Sentral-Europa tar blant annet utgangspunkt i biologi, og baserer seg ikke bare på pensum fra norsk videregående skole. Siden opptaksprøven foregår på engelsk, er det viktig at du ikke bare har forberedt deg på norsk.

Når: Du får tilgang til kurset hele perioden det er opptaksprøver, frem til 30. juni. 

I løpet av kurset løser vi og diskuterer tidligere opptaksprøver. Samtidig får du tips om selvstudier og hvordan du skal løse selve opptaksprøvesituasjonen, som er ny for de fleste.

Du kan også ta intensivkurs i kjemi , medisinsk fagterminologi eller velge pakken som inkluderer alle kursene.

Dette er et digitalt kurs som avholdes på vår læringsplattform Qybele. Nettkurset består av en blanding av tekst, videoforelesninger, oppgaver og live-seminar. Kurset tar rundt 16 timer å gjennomføre, og er også fint å bruke til repetisjon når opptaksprøven nærmer seg. Innhold og kursmateriell er på engelsk, mens undervisningen i hovedsak foregår på norsk.

online kurs

Om biologikurset

Undervisningen gis av en lege som er utdannet i Ungarn. Kurset er ment som et oppfriskningskurs for de som har hatt biologi fra før. Kurset fokuserer på tidligere opptaksprøver, slik at du kan forberede deg best mulig.

Biologikurset omfatter følgende emner

  • focus on cell biology
  • mitosis and meiosis
  • the structure and function of all the organ systems in animals/humans
  • basic genetics

Det er verdt å merke seg at kurset ikke erstatter undervisning fra videregående, men er ment som en repetisjon av pensum samt noe nytt materiale.

Registrer deg for å motta viktig informasjon om medisin, tannlege og veterinærstudier i Sentral-Europa