Hopp til hovedinnhold
/
Denne blide gjengen skal sammen sørge for at studentene ved Oslo Nye Fagskole blir rustet til arbeidslivet i teknologi- og designbransjen. F.v. Raymond Olsen, Trude Skjønhaug Larsen, Olav Slettahjell, Hjörtur Scheving og Morten Danielsen. Foto: Oslo Nye Høyskole/Thomas Strømstad

Nyetablerte Oslo Nye Fagskole fokuserer på teknologi- og designstudier

Oslo Nye Fagskole (ONF) er en helt ny fagskole og har denne våren lansert flere nye studier og emner innen teknologi og design. Fagskolen har som mål at studietilbudet skal møte dagens og fremtidens behov i arbeidsmarkedet.

Publisert i Nyheter Torsdag 30. mai, 2024 - 20:20 | sist oppdatert Onsdag 5. juni, 2024 - 08:59

Som en helt nyetablert, privat fagskole fokuserer Oslo Nye Fagskole på å tilby fleksible nettstudier, moderne og praktisk orienterte studietilbud innen teknologi og design. Fagskolen legger stor vekt på praktisk læring og nettbaserte læringsløp, for å gi sine studenter de nødvendige verktøyene de trenger for å håndtere utfordringer i arbeidslivet.

Hjörtur Scheving er fagansvarlig ved ONF, og har over 20 års erfaring innen IT. Han har derfor god oversikt over hva yrkeslivet trenger. 

Som fagansvarlig her ved Oslo Nye Fagskole er det min oppgave å sørge for at læreplanen vår ikke bare forblir aktuell, men også relevant og fremtidsrettet, sier Scheving.

Han understreker viktigheten av å tilpasse utdanningen til arbeidsmarkedets krav, noe som gir studentene en fordel når de skal ut i jobb.

Hjörtur Scheving
Fagansvarlig ved ONF, Hjörtur Scheving, mener det er viktig at utdanningen de leverer ved fagskolen er fremtidsrettet og relevant. Foto: Oslo Nye Høyskole 

- Studentene rustes for arbeidslivet

Det er et økende behov for teknologisk kompetanse i arbeidsmarkedet, og teknologi er derfor et viktig satsningsområde innen høyere, yrkesfaglig utdanning. Alle fagskolens studier bygger på tre sentrale områder innen teknologi og design; programmering for web, product management, og design. ONF har et særlig fokus på at studiene deres skal være praktiske, fleksible og nettbaserte. 

Rektor ved ONF, Olav Slettahjell, fremhever fagskolens praktiske tilnærming: 

Gjennom praktisk og yrkesrettet arbeid, med tett oppfølging av vårt erfarne fagmiljø, sikrer vi at studentene våre er klare til å gå rett ut i relevant jobb. Vi samarbeider tett med bransjen for å sikre at studentene våre vil være godt rustet for de utfordringene de vil møte når de kommer ut i arbeidslivet, forteller han. 

Olav Slettahjell
Olav Slettahjell er rektor ved Oslo Nye Fagskole, og har vært med på å etablere fagskolen. Foto: Oslo Nye Høyskole

Du kan studere UX-design, cybersikkerhet og mye mer 

Fagskolens samfunnsnytte ligger i å tilby utdanning som er tett knyttet til næringslivets behov. Ved å samarbeide med teknologiledere og industrien, sikrer Oslo Nye Fagskole at undervisningen er relevant og oppdatert med fremtidige trender. 

For øyeblikket tilbyr vi studier og emner innen blant annet AI, cybersikkerhet, frontend-utvikling, digital produktutvikling, UX & brukersentrert design, og vi utvider stadig tilbudet vårt, forteller Scheving.

Passer for profesjonelle og nybegynnere innen feltet

Med sitt nyetablerte studietilbud, ønsker Oslo Nye Fagskole å gi studentene sine praktisk erfaring og kunnskap som de kan bruke rett inn i arbeidslivet. Dette sier de selv vil styrke både studentenes karrieremuligheter og samfunnets teknologiske og kreative utvikling.

Vi er stolte av å kunne tilby en unik mulighet for de som ønsker å utvikle sine ferdigheter innen teknologi og design, sier daglig leder ved Oslo Nye Fagskole, Morten Danielsen, og fortsetter, 

Enten du er en erfaren profesjonell som ønsker å oppdatere dine ferdigheter, eller en nybegynner som ønsker å starte en karriere innen feltet, gir Oslo Nye Fagskole deg den kompetansen du trenger.

Morten Danielsen
Morten Danielsen er daglig leder for ONF, og er stolt over studietilbudet fagskolen har. Foto: Oslo Nye Høyskole

Vil du vite mer om Oslo Nye Fagskole?

Se hele studietilbudet til ONF

Hvorfor velge ONF?
 


Tilbake til toppen