Hopp til hovedinnhold

Studier i Australia

Enten du vil ta en hel grad i Australia eller dra til utlandet på utveksling fra bachelorgraden du holder på med i Norge, kan ONH Education hjelpe deg med søknadsprosessen. En av våre rådgivere vil hjelpe deg med søknad og vedlegg og følge deg opp til du får svar.

ONH Education er en underenhet av Oslo Nye Høyskole. Vi hjelper deg med å søke på studier i Australia!

Australske universiteter har et bredt fagtilbud og høy utdanningsstandard. Australia består av seks delstater, og de fleste norske studentene studerer i Queensland, New South Wales og Victoria.

Studiestart: februar og juli
Søknadsavgift: hos noen av universitetene
Søknadsfrist: rullerende (ta kontakt med oss for siste frist)

Jeg har fått mange nye, gode vennskap, massevis av opplevelser og jeg har fått sett store deler av Australia! Benytt deg av mulighetene som finnes i studietiden, ta et semester i utlandet du også!
Martine Nyheim, bachelorstudent på anvendt psykologi

Har du spørsmål eller trenger gode råd? Send spørsmål til hei@oslonh.no eller book gratis studierådgivning her.

bygningsfasade australia

Hvor: Brisbane i delstaten Queensland

UQ er rangert bant de 100 beste universitetene i verden, og foreleserne har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser. Universitetet har en sterk utdanningstradisjon knyttet opp mot nye fagretninger, nye satsningsområder og et spennende universitetsmiljø. Her er det høy standard på alt fra sportsanleggene til det akademiske nivået.

Les mer på University of Queenslands nettsider.

universitetsbygning i australia

Hvor: Wollongong i delstaten New South Wales

University of Wollongong har alltid scoret høyt når det gjelder studenttilfredshet og er i tillegg anerkjent for sin forskning. Universitetet har flere ganger vært det universitetet der flest studenter har gått rett ut i jobb og alle utdanningene legger vekt på arbeidsliv.

Les mer på University of Wollongongs nettsider.

university of new south wales

Hvor: Sydney i delstaten New South Wales

UNSW har et bredt fagtilbud både på lavere og høyere gradsstudier og er bla kjent for sine ett-årige masterprogram. De har høyere opptakskrav enn mange andre universiteter noen som skyldes at de er et av Australias mest prestisjetunge universitet.

Les mer på University of New South Wales' nettsider.

Swinburne University of Technology

Hvor: Melbourne i delstaten Victoria

Universitetet er kjent i Australia for sitt studietilbud innen design, IT og mulitimedia, og har tilbud om praksisplasser i bedrifter innen de fleste fagområder. Universitetet har alltid basert seg på en sterk kombinasjon av teori og praksis siden det ble grunnlagt i 1908, og er kjent for stadig å gå nye veier innen teknologi.

Les mer på Swinburne Universitys nettsider.

Edith Cowan University i australia

Hvor: Perth i delstaten Western Australia

Edith Cowan University (ECU) er et stort universitet og tilbyr de aller fleste fag. Fordi universitetet er delt opp i fem unike campus er studentmiljøet likevel både intimt, oversiktlig og vennlig. ECU tilbyr en kombinasjon av akademiskrettede fag og mer yrkesrettede fag. ECU har utviklet et nært samarbeid med næringslivet, og studenter kan ta en del av utdanningen som praksis. Det prestisjetunge Western Australian Academy of Performing Arts hører til på ECU.

Les mer på ECUs nettsider.

curtin university i australia

Hvor: Perth i delstaten Western Australia

Curtin er kjent internasjonalt for sin satsing på forskning og innovativ læring og det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten. Curtin University er spesielt kjent for sine helsefaglige studier og for norske studenter er videreutdanning innen manuell terapi populær.  Studiestart er i februar og for å søke må du har minst 2 års arbeidserfaring.

Les mer på Curtin universitys nettsider.


Tilbake til toppen