Hopp til hovedinnhold

Digital markedsføring - En utdannelse for morgendagens markedsførere

Nå er vi alle digitale. Alle skal synes. Hvordan nå ut til markedet? Fascineres du av den kreative, tekniske og dynamiske digitale verden - og ønsker å jobbe med ulike verktøy for å forstå og kommunisere med brukerne? Ta en solid utdannelse i digital markedsføring, som er etterspurt i norsk næringsliv.

Søk studier

Innen digital markedsføring kan du på Oslo Nye Høyskole ta bachelorgradårsstudiumvidereutdanning og enkeltemner.

Opptakskrav er generell studiekompetanse.

En utdannelse i digital markedsføring på Oslo Nye Høyskole lærer deg metodene og verktøyene for å kunne kommunisere effektivt til markedet og kunne oppnå lønnsomme resultater for bedriften og deres målgruppe. 

Du lærer om hva slags innhold som gir bedre synlighet, å lede prosjekter og drive digital innovasjon i bedriften. Du får en praktisk tilnærming til markedsføringsfaget, hvor du får bryne deg på case fra virkeligheten og lære deg verktøy og ferdigheter som er etterspurt i næringslivet.  

Se også: Videre studiemuligheter innen digital markedsføring og ledelse

Ulike studiemuligheter

Bachelor i digital markedsføring og ledelse tilbys på nett. Du får muligheten til å fordype deg i de områdene du interesserer deg for med valgfrie emner, og du kan ta et internship hos en bedrift du synes er relevant og spennende. 

Bachelorgraden kombinerer to fagfelt; markedsføring og ledelse. Etter fullført grad skal du være i stand til å bidra i arbeidslivet som en dyktig markedsfører med evne til å ta optimale strategiske beslutninger samt lede både mennesker og prosjekter.

student på digital markedsføring på oslo nye høyskole

I dag verdsettes agilt lederskap, raske avgjørelser og datadrevne beslutninger høyt. Spesielt er dette viktig for virksomheter som bruker digital markedsføring, der alt skjer i et høyt tempo. 

Ønsker du å friske opp, bygge på eller få en god og grunnleggende markedsføringsforståelse kan et årsstudium innen digital markedsføring gi deg det. Ønsker du å fortsette på en bachelorgrad etterpå, gir årsstudiene deg muligheten til det.

Vil du heve kompetansen din eller bytte jobb, kan du også velge å ta videreutdanning hos oss.

En høyskole hvor du både skal bli sett og hørt

På Oslo Nye Høyskole har du mye fleksibilitet. Du kommer tett på engasjerte forelesere, hvor mange har relevant praktisk erfaring fra næringslivet.

Du kan delta i eller starte nye foreninger, bli med på fysiske og digitale arrangementer og du får tilgang på studie- og karriererådgivere som du kan bruke hele veien.