Digital markedsføring - En utdannelse for morgendagens markedsførere

Nå er vi alle digitale. Alle skal synes. Hvordan nå ut til markedet? Fascineres du av den kreative, tekniske og dynamiske digitale verden - og ønsker å jobbe med ulike verktøy for å forstå og kommunisere med brukerne? Ta en solid utdannelse i digital markedsføring, som er etterspurt i norsk næringsliv.

Søk studier

Opptakskrav er generell studiekompetanse. Se her for oppstartsdatoer

En utdannelse i digital markedsføring på Oslo Nye Høyskole lærer deg metodene og verktøyene for å kunne kommunisere effektivt til markedet og kunne oppnå lønnsomme resultater for bedriften og deres målgruppe.

Velg mellom bachelor i digital markedsføring og ledelseårsstudium i digital markedsføring, eller relevante emner på nett. Du kan også ta en emnepakke i ledelse eller salg og markedsføring.

Se også: Videre studiemuligheter innen digital markedsføring og ledelse

Du lærer om hva slags innhold som gir bedre synlighet, å lede prosjekter og drive digital innovasjon i bedriften. Du får en praktisk tilnærming til markedsføringsfaget, hvor du får bryne deg på case fra virkeligheten og lære deg verktøy og ferdigheter som er etterspurt i næringslivet.

Ulike studiemuligheter

Bachelor i digital markedsføring og ledelse tilbys på nett. Du får muligheten til å fordype deg i de områdene du interesserer deg for med valgfrie emner, og du kan ta et internship hos en bedrift du synes er relevant og spennende.

Bachelorgraden kombinerer to fagfelt; markedsføring og ledelse. Etter fullført grad skal du være i stand til å bidra i arbeidslivet som en dyktig markedsfører med evne til å ta optimale strategiske beslutninger samt lede både mennesker og prosjekter.

student på digital markedsføring på oslo nye høyskole

I dag verdsettes agilt lederskap, raske avgjørelser og datadrevne beslutninger høyt. Spesielt er dette viktig for virksomheter som bruker digital markedsføring, der alt skjer i et høyt tempo.

Ønsker du å friske opp, bygge på eller få en god og grunnleggende markedsføringsforståelse kan et årsstudium i digital markedsføring på nett gi deg det. Årsstudiet er helt likt som første året av bachelorgraden og vil derfor gi deg muligheten til å fortsette på den om det er ønskelig.

Du kan også velge å ta en emnepakke. Dette er en fin start for deg som vurderer videre studier innenfor økonomi, ledelse, salg og markedsføring, eller et nyttig supplement til den kompetansen eller jobben du allerede har. Velg mellom emnepakkene ledelse eller salg og markedsføring, som begge består av 30 studiepoeng fordelt på fire ulike emner.

En høyskole hvor du både skal bli sett og hørt

På Oslo Nye Høyskole har du mye fleksibilitet. Du kommer tett på engasjerte forelesere, hvor mange har relevant praktisk erfaring fra næringslivet.

Du kan delta i eller starte nye foreninger, bli med på fysiske og digitale arrangementer og du får tilgang på studie- og karriererådgivere som du kan bruke hele veien.