Hopp til hovedinnhold

Digital markedsføring - En utdannelse for morgendagens markedsførere

Nå er vi alle digitale. Alle skal synes. Hvordan nå ut til markedet? Fascineres du av den kreative, tekniske og dynamiske digitale verden - og ønsker å jobbe med ulike verktøy for å forstå og kommunisere med brukerne? Ta en solid utdannelse i digital markedsføring, som er etterspurt i norsk næringsliv.

Finn studiet som passer for deg

Bachelorgraden i digital markedsføring og ledelse kombinerer to fagfelt; markedsføring og ledelse. Etter fullført grad skal du være i stand til å bidra i arbeidslivet som en dyktig markedsfører med evne til å ta optimale strategiske beslutninger samt lede både mennesker og prosjekter.

Ønsker du å friske opp, bygge på eller få en god og grunnleggende markedsføringsforståelse kan et årsstudium innen digital markedsføring gi deg det. Ønsker du å fortsette på en bachelorgrad etterpå, gir årsstudiene deg muligheten til det.

Vil du heve kompetansen din eller bytte jobb, kan du også velge å ta videreutdanning hos oss.

En etterspurt utdannelse

En utdannelse i digital markedsføring på Oslo Nye Høyskole lærer deg metodene og verktøyene for å kunne kommunisere effektivt til markedet og kunne oppnå lønnsomme resultater for bedriften og deres målgruppe.

Du lærer om hva slags innhold som gir bedre synlighet, å lede prosjekter og drive digital innovasjon i bedriften. Du får en praktisk tilnærming til markedsføringsfaget, hvor du får bryne deg på caser fra virkeligheten og lære deg verktøy og ferdigheter som er etterspurt i næringslivet.

I dag verdsettes agilt lederskap, raske avgjørelser og datadrevne beslutninger høyt. Spesielt er dette viktig for virksomheter som bruker digital markedsføring, der alt skjer i et høyt tempo.

Tilbake til toppen