Hopp til hovedinnhold
/
Maria, student ved Oslo Nye Høyskole (Foto: Privat)

Maria, internasjonale studier

Maria (25) studerer internasjonale studier, og har nå internship hos Oslosenteret. i dette portrettet forteller hun om sin erfaring med hvordan det er å ha internship, og hvordan hun synes det er å studere på Oslo Nye Høyskole. 

Publisert i Studenthistorier Torsdag 4. november, 2021 - 15:05 | sist oppdatert Mandag 28. mars, 2022 - 13:54

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les mer om internasjonale studier

Hei, jeg heter Maria og jeg bruker hun/henne pronomen. Jeg er en 25 år gammel kvinne med stort engasjement for interseksjonell likestilling, LHBTI+ og anti-rasisme gjennom verv i Amnesty International og Oslo Pride.  

Jeg studerer bachelor stedlig i internasjonale studier, og er nå i gang med andre året på Oslo Nye Høyskole. Til tross for begrensningene påført av Covid-19, har jeg fått et godt inntrykk av forelesere, medelever og studiet i sin helhet. Et stort pluss i boka for meg er internship mulighetene hos ONH, samt hvor god oppfølging og bistand man får av både Lene Grimstad og Carina Kjelstad under internship perioden.  

Jeg valgte å søke meg ut i internship, da jeg ønsket litt variasjon etter et helt år med digitale forelesninger, i tillegg til et ønske om å tilegne meg relevant arbeidserfaring som en del av studieløpet. 

Maria sammen med kollegaene sine

Heldigvis fikk jeg internship hos Oslosenteret, der jeg har stillingen som kommunikasjonspraktikant! På Oslosenteret jobber jeg i et kommunikasjonsteam der vi utvikler alt fra innhold til sosiale medier, faglig innhold og visuelt design til den nye hjemmesiden, organisatorisk strategi osv. Vi er et lite, men utrolig hyggelig team på Oslosenteret - jeg stortrives med kollegaene mine! I tillegg til de stadfestede oppgavene, har jeg fått anledning til å ta fatt på spennende oppgaver som å holde foredrag for kolleger om interseksjonell likestilling, samt å utvikle en Policy Brief om «Vold mot kvinnelige politikere». 
 
Jeg har allerede fått mye ut av internshipet, og har tilegnet meg mye nyttig kunnskap og gode kontakter. Fremover ser jeg frem mot å få enda mer organisatorisk erfaring, i tillegg til solide verktøy og tips som kan tas med i det videre arbeidslivet!


Tilbake til toppen