Hopp til hovedinnhold
/
Foto: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

ONH har inngått samarbeid med Nobels Fredssenter

Oslo Nye Høyskole inngikk nylig et samarbeid med Nobels Fredssenter. Samarbeidet innebærer at våre studenter kan søke internship ved fredssenteret. Søknadsrunden for høstsemesteret 2022 er allerede i gang og vi håper å ha en eller flere studenter på plass til høsten.

Publisert i Internship Tirsdag 15. mars, 2022 - 11:29 | sist oppdatert Mandag 11. april, 2022 - 13:57

Nobels Fredssenter er museet for Nobels fredspris. Med utgangspunkt i historien om fredsprisen og prisvinnerne tilbyr senteret utstillinger, formidling og arrangementer, både fysisk og digitalt, for å inspirere og engasjere rundt 250.000 årlig besøkende. Senteret ble startet i 2005 og har oppnådd internasjonale annerkjennelse for sine utstillinger. Senteret har også utviklet seg til å bli en viktig arena for samfunnsdebatt. 

Vi er veldig glade for at studentene våre nå får mulighet til å jobbe med en så viktig og inspirerende arbeidsplass som Nobels Fredssenter. Fredssenteret er en viktig arena for å fremme fred og forståelse, og passer sånn sett svært godt til våre studier.
– Instituttleder for statsvitenskap og internasjonale relasjoner, Torstein Dale-Åkerlund

torstein dale åkerlund ved oslo nye høyskole

Torstein Dale-Åkerlund, instituttleder for Institutt for statsvitenskap og i
nternasjonale relasjoner. Foto: ONH / Thomas Strømstad

Med sin sentrale beliggenhet på Rådhusplassen er senteret en daglig påminnelse for mange om viktigheten av å jobbe for fred, menneskerettigheter og konfliktløsning. Studenter som får internship ved fredssenteret vil delta aktivt inn i senterets aktiviteter over et helt semester.

Internship er et unikt tilbud for våre bachelorstudenter som gir arbeidsrelevant erfaring, ny kunnskap og mulighet til å knytte kontakter i arbeidslivet. Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole har i en årrekke gitt studenter mulighet til å utfordre seg selv utenfor de tradisjonelle rammene for høyere utdanning og for mange har veien mellom studier og arbeidsliv blitt kortet ned gjennom et internship. 

Andre partnere inkluderer blant annet UNHCR (FNs høykommissær for Flyktninger), Flyktninghjelpen, FN-sambandet, NOAS, Kirkens Nødhjelp og Blå Kors.

Vi ser frem til et spennende samarbeid med Nobels Fredssenter i tiden fremover!

Les om våre studenters erfaringer fra internship her →

Søk her


 


Tilbake til toppen