Hopp til hovedinnhold
ung kvinnelig student

Bli karriereklar mens du studerer

Din karriere er godt i gang når du starter utdanningen din hos oss! Vi tilbyr karriereveiledning, kurs og en rekke arbeidslivsrelevante aktiviteter i løpet av studietiden. Og når du er ferdig så kan du opprettholde kontakten gjennom alumninettverket. 
 

Bli klokere på fremtiden med en prat hos karriereveilederen

Du kan blant annet få tilbakemelding på CV eller jobbsøknad,  eller få intervjutrening hvor karriereveileder prepper og veileder deg i trygge omgivelser. 

Du kan få veiledning rundt videre master- og jobbmuligheter, eller om du er usikker på veien videre. Eller du har kanskje andre problemstillinger du ønsker å ta opp. 

Bestill en time med karriereveileder 

 

 

Er du arbeidsgiver?
Vil du komme i kontakt med Oslo Nye Høyskole og med våre studenter? Ta kontakt med karriere@oslonh.no eller ring oss på 23233820 så kan vi ta en uformell prat og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide!


Sjekk ut alle karriereaktivitetene hos oss:
 

Bli karriereklar med Karriereuka på Oslo Nye Høyskole. Uken inneholder samtidsaktuelle eventer, bedriftspresentajsoner, historier og karrieretips fra tidligere studenter og mye mer. 

Karriereuka arrangeres i uke 10. Sjekk ut det spennende innholdet og bli med på det som interesserer deg. 

Bedriftsdagen arrangeres i mars hvert år. Da inviterer arbeidslivsutvalget en rekke spennende bedrifter som er interessert i å snakke med nettopp deg. Bedriftsdagen arrangeres i uke 10. Mer informasjon vil komme nærmere. 


 

Arbeidslivsutvalget ved Oslo Nye Høyskole jobber for å skape kontakt mellom studenter og arbeidslivet. Utvalget har ansvaret for å arrangere bedriftsdagen under Karriereuka ONH. På bedriftsdagen kommer relevante arbeidsgivere fra et bredt spekter av virksomheter til høyskolen. Bedriftsdagen er av og for studenter – og er det største arbeidslivsarrangementet ved høyskolen.

Gjennom jobbsmak skygger du en ansatt på en helt vanlig dag på jobben. Den du følger har enten studert noe lignende det du studerer, eller jobber med noe du er nysgjerrig på. Du får innblikk i hva som kreves av kompetanse og hvilke arbeidsoppgaver jobben innebærer. Jobbsmak gir deg forhåpentligvis både inspirasjon og informasjon om mulige karriereveier, og vil kunne hjelpe deg i dine videre karrierevalg. Tilbudet gir deg en fot innenfor arbeidslivet, og sjansen til å utvide ditt profesjonelle nettverk.

På grunn av korona er dette utsatt til tidligst våren 2021. 

Du kan ta internship på ernæring, internship på statsvitenskap og internasjonale relasjoner, eller internship på psykologistudiene. Da får du en praksisplass hos en bedrift som er relevant for det du studerer og ønsker å jobbe med. Du kan få nyttige kontakter og erfaring som gjør deg mer attraktiv og rustet for arbeidslivet. 

Med alumninettverket opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider ditt kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere

Her finner du relevante stillingsutlysninger til inspirasjon og et fint sted å begynne for deg som aktivt søker jobb.