tre unge studenter som er ute og går

ONH Alumni

ONH Alumni er et nettverk for deg som har fullført og bestått en bachelor hos oss. Alumni betyr «tidligere student». Som alumni inviteres du til sosiale og faglige arrangementer, og du får muligheten til å opprettholde og utvide ditt nettverk. Meld deg inn nederst på siden.

Dette betyr alumninettverket for deg

• du blir invitert til faglige arrangementer i regi av ONH.
  • du kan delta på og arrangere faglige og sosiale alumni-treff (les mer nederst på siden).
  • du opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider et kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere.
  • du får tilgang på karriereveiledning og karrierearrangementer i inntil et år etter fullført utdanning.
  • du får hele 40 % rabatt på alle enkeltemner og årsstudier hvis du vil studere mer hos oss
  • du får tilsendt ONH Alumnis nyhetsbrev.
  • du får muligheten til å sitte i ulike råd ved høyskolen og bidra til arbeidslivskontakt og relevans i utdanningene.

La oss holde kontakten – bli med i ONH Alumni!

Har du spørsmål eller ideer til ONH Alumni? Ta kontakt med oss på hei@oslonh.no eller 23233820. Vi håper å høre fra deg!

Meld deg inn i alumni-nettverket her

Smilende jente foran utendørs samling av mennesker

Å arrangere gjenforening med klassen, er en perfekt anledning til å ta opp kontakten med venner fra studietiden. Om klassen din ønsker å møtes igjen kan vi hjelpe til med blant annet utsendelse av invitasjoner, finne faglige bidrag til arrangementet og tilrettelegge for lån av lokaler på høyskolen.

Har du lyst til å organisere en gjenforening? Kontakt oss for mer informasjon!

Mennesker som sitter rundt et bord og jobber sett ovenfra

Bli med i en faglig nettverksgruppe og hold deg faglig oppdatert også etter endt utdanning. Gjennom nettverksgruppene får du anledning til å møte andre med samme faginteresser som deg, dele kunnskap og utvide ditt profesjonelle nettverk. Nettverksgruppene arrangerer flere årlige nettverkstreff innen følgende fagområder: samfunnsvitenskap, psykologi og ernæring. Følg med på arrangementskalenderen, eller meld deg på alumninyhetsbrevet for å få med deg hva som skjer.

Ønsker du å bidra inn i en nettverksgruppe som frivillig alumni? Kontakt oss for mer informasjon!

Kvinne i en korridor smiler mot kameraet

Ønsker du å rekruttere fra Oslo Nye Høyskole, holde bedriftspresentasjon eller delta på karrieredager? Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere, og ønsker særlig å knytte oss til arbeidsgivere der våre tidligere studenter i dag gjør suksess. Oslo Nye Høyskole er opptatt av arbeidslivrelevansen i utdanningen, og vil legge til rette for møtepunkter mellom virksomheter i arbeidslivet og våre studenter.

Om det er aktuelt for deg og din virksomhet å samarbeide om internship, jobbskygging, studentoppgaver eller noe helt annet – ta kontakt!

Jeg har bachelor i
Personvern
Ja, jeg samtykker til å bli med i ONH Alumni, noe som innebærer at jeg får tilsendt relevant informasjon om ONH Alumni og at informasjonen som fylles ut behandles iht. vår personvernerklæring.