Forsiden Forskning Forskningspublikasjoner Ernæring Nutrition Students’ Experiences of Interprofessional Learning in a Nursing Home The homeoviscous adaptation to dietary lipids (HADL) model explains controversies over saturated fat, cholesterol, and cardiovascular disease risk The Western Diet–Microbiome-Host Interaction and Its Role in Metabolic Disease Effect of nutritional and physical exercise intervention on hospital readmission for patients aged 65 or older: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials Fruit and vegetable consumption and the risk of type 2 diabetes: a systematic review and dose–response meta-analysis of prospective studies Årets beste artikkel i Nutrients: Mekanismer for hvordan ultraprosessert mat skaper inflammasjon og bidrar til metabolske sykdommer Nøtter beskytter mot vektøkning Dagfinn Aune: Liten sammenheng mellom inntak av frukt og grønnsaker og risiko for kreft i skjoldbruskkjertelen Dagfinn Aune: Fysisk aktivitet under graviditeten beskytter mot premature fødsler Kristine Hansen Vinje: publisert artikkel om markedsføring av morsmelkerstatning Sider Side 1 Side 2 Neste side ›› Siste side Siste »