Hopp til hovedinnhold

Økonomi og administrasjon – en fremtidsrettet utdanning

Økonomi og administrasjon er en trygg og fremtidsrettet utdanning. Nærmest uavhengig av hvilken karriere du sikter deg inn mot, vil økonomisk-administrativ kunnskap være nyttig å ha med seg. Studiet passer bra for deg som har interesse for næringsliv, økonomi og forretningsvirksomhet.

Finn studiet som passer for deg

En bachelor i økonomi og administrasjon gjør deg kvalifisert for en rekke masterprogrammer i inn- og utlandet. Bachelorprogrammet kan for eksempel være det første steget mot en siviløkonomtittel.

Ønsker du å friske opp, bygge på eller få en god og grunnleggende forståelse kan et årsstudium i økonomi og administrasjon gi deg det. Årsstudiet er helt likt som første året av bachelorgraden og vil derfor gi deg muligheten til å fortsette på den om det er ønskelig.

Du kan også velge å ta kortere studier. Dette er en fin start for deg som vurderer videre studier innenfor økonomi, ledelse, salg og markedsføring, eller et nyttig supplement til den kompetansen eller jobben du allerede har. 

Mange jobbmuligheter

Å studere økonomi og administrasjon gir deg innsikt i områder som blant annet ledelse, strategisk analyse, forretningsutvikling og finans. Du vil få en grunnleggende forståelse for næringsliv og samfunnsøkonomi, og du vil oppnå kritiske og analytiske ferdigheter.

Velger du å studere økonomi, får du en trygg og fremtidsrettet utdanning som åpner for en rekke jobbmuligheter.

 

Tilbake til toppen