Hopp til hovedinnhold

Studieliv på campus

Hvordan er det å studere i Oslo? Og hvordan er det studielivet på høyskolen? Campus Lovisenberg, som campuset vårt heter, har alt du trenger for å trives som student. Grønne lunger, bord utendørs, kafé, kantine, lesesal og steder du kan være sosial. Høyskolen ligger et steinkast unna St. hansparken og er kun en kort trilletur med (sparke)sykkelen ned til Oslos bykjerne.

Oslo Nye Høyskole ligger skjermet og idyllisk til med fine grøntarealer rundt campus. Du kan ta deg pauser i kantina, sette deg på den koselige kafeen, =kaffe, eller bruke høyskolens egen hage!

Loftet er et sted du kommer til å bli godt kjent med. Her kan du henge, komme på onsdagskaffe og snacks, spille spill, lese eller være med på arrangementer, sosiale som faglige. Har du for eksempel hørt om midttime-praten, hvor små og store tema presenteres på en lettfattelig måte?  

Kvisten er også et sted du kommer til å kjenne godt til, det er nemlig lesesalen. Her kan du lese uforstyrret, og nyte utsikten over nesten hele Oslo sentrum samtidig. 

Visste du at Oslo Nye Høyskole skal flytte til større og mer moderne lokaler? 
Les mer om flytteprosessen her →

Høyskolen med det store hjertet – i hjertet av Oslo

Visste du at vi har noen av landets mest fornøyde studenter? År etter år har vi ligget helt i topp i den årlige trivselsundersøkelsen Studiebarometeret. Her kan du lese studentenes egne historier om hvordan studielivet er på Oslo Nye Høyskole. 

Lett å få et nettverk

Det er lett å engasjere seg som student ved Oslo Nye Høyskole, og du kan starte nye eller bli med i eksisterende foreninger ved høyskolen.

Vi tilbyr internship på alle våre bachelorgrader, så du kan få verdifull praksiserfaring mens du studerer.

Vi har også en egen karriererådiver som gladelig tar deg i mot for veiledning gjennom studiene og inviterer til alumnitreff for alumninettverket etter endte studier.  

Studenter sitter rundt bord med pcer i lesesal og ser på mobil sammen og smiler

Vurderer du å studere i Oslo?

Hvis du skal flytte til Oslo, er du kanskje ikke helt sikker på hvor du burde bo eller er så godt kjent i byen. De fleste studentboligene i Oslo ligger faktisk ganske nært Oslo Nye Høyskole! Her er en god oversikt og gode tips til deg som er på boligjakt i byen.  

Er du usikker på hvilken studieretning som passer for deg, er det en god investering å snakke med en studieveileder. Hos oss er gode råd og veiledning gratis! Våre studierådgivere har lang erfaring og kan hjelpe deg med å bli sikker på studievalget ditt. Bestill gratis studieveiledning →

Kjent for et tett og engasjert læringsmiljø

På Oslo Nye Høyskole møter du engasjerte forelesere med åpne dører til kontoret. Det er kort vei mellom de ansatte og studentene. Vi har summert opp noen punkter som skiller oss fra andre utdanningsinstitusjoner. 

På Oslo Nye Høyskole 

  • får du mindre klasser og nærhet til medstudenter, forelesere og de øvrige ansatte
  • får du kunnskapsrike forelesere
  • kan du skape nettverk. Det er lett å få til sosiale arrangementer eller opprettet nye foreninger  
  • kan du være med på masse sosialt i løpet av studietiden; ukentlige aktiviteter, onsdagskaffe og midttimeprat er bare noen eksempler 
  • kan du velge om du vil bytte mellom studier på campus og på nett
  • kan du ta internship
  • kan du dra på utveksling
  • får du en god start på din karriere - karriereveilederen vår er tilgjengelig for deg gjennom og etter studiene 

Se hva som skjer på høyskolen: 

Her finner du oss: 

Beliggenhet: Lovisenberggata 13

Buss: Både 20-bussen og 37-bussen stopper like ved høyskolen. Ta 20-bussen til Fayes gate og 37-bussen til Lovisenberg. 

Sykle eller gå fra sentrum. Det finnes flere bysykkelstativer i nærheten av høyskolen, for eksempel ved parken på St. Hanshaugen eller ved Tannlegehøyskolen. 

Leter du etter en ansatt kan du se på våre ansattsider.  Bruk chatten om du ønsker å snakke med en studiekonsulent, eller bestill gratis studieveiledning om du vil ha en grundigere prat om studiemuligheten dine.

Lovisenberggata 13, 0456 OSLO
(+47) 23 23 38 20 
hei@oslonh.no
 

Åpningstider

Høyskolen
Mandag-fredag: 08:00-23:00 

Lørdag og søndag: Loftet og lesesalen er oppe 08:00-23:00. Lesesalen i kjelleren er døgnåpen. Du må låse deg inn med studentkortet ditt. 

Resepsjonen
Mandag-fredag: 09:00-15:30 

Vi ønsker at Oslo Nye Høyskole skal være et trygt og inspirerende sted å studere. Derfor har vi stort fokus på læringsmiljøet. Du som student skal være trygg på at din mening blir hørt. Derfor har vi et varslingssystem på høyskolen der du kan gi din tilbakemelding. 

 

Studentdemokratiet

Studentdemokratiet er et samarbeid mellom studentene og ledelsen på høyskolen. Det er en forening som jobber for at studentene skal bli hørt. Studentdemokratiet arbeider med saker som angår studentene ved Oslo Nye Høyskole og jobber aktivt for å opprettholde et godt studiemiljø og en god studiehverdag. Studentrådet er også bindeledd mellom ledelsen ved høyskolen og studentene. Studentrådet består av alle studenttillitsvalgte ved høyskolen og skal ha et styre bestående av leder, nestleder, sekretær, en fagansvarlig som skal delta i forskningsutvalget, en studentpolitisk ansvarlig som er fast medlem i Velferdstingets valgforsamling for de mindre institusjonene og et medlem fra nettstudentene. Styrets leder møter som studentrepresentant i høyskolestyret, med nestleder som vara.


Tilbake til toppen