Hopp til hovedinnhold
Kvinnelig bachelorstudent ved Oslo Nye Høyskole smiler til kamera

Ta en dobbel bachelorgrad

Kunne du tenke deg å ta flere utdanninger, men har ikke lyst til å bruke mange år på å ta dem? Da kan du ta en dobbel bachelorgrad over bare fire år ved Oslo Nye Høyskole!

En dobbel bachelorgrad betyr at du kan ta to bachelorgrader over fire år, dersom du studerer på heltid. Du starter på ett bachelorprogram, og ved å legge til et ekstra år, får du godkjent vitnemål for to bachelorgrader.* 
* Dette tilbudet gjelder kun bachelorgradene listet opp under. 

Flere av våre bachelorprogrammer inneholder de samme obligatoriske emnene, noe som gjør det mulig for deg å bygge videre på studieprogrammet du allerede tar. For å få en bachelorgrad i tillegg til den du tar, må du derfor kun ta 60 nye studiepoeng etter at du har fullført din gjeldende bachelorgrad. Du legger altså til et ekstra studieår, og dette vil gi deg en dobbel bachelorgrad. 

 

Disse studieprogram kan kombineres for å oppnå en dobbel bachelorgrad:

For at det skal gå opp med både de obligatoriske emnene, samt at du må ta 60 nye studiepoeng for å oppnå dobbel bachelor, er det viktig å være oppmerksom når du skal ha valgemner. Det du må være oppmerksom på, er at du ikke velger for mange eller for få valgemner som er relevant for den doble bachelorgraden. Dette er også avhengig av hvilken bachelorgrad du går.

Vil du vite mer?

Dersom du er interessert i å ta en dobbel bachelorgrad, kan du ta kontakt med din studentrådgiver. Vi kan hjelpe deg med både informasjon og akkurat hva du må være oppmerksom på når du skal velge valgemner. 


Tilbake til toppen