Psykologi - en utdanning med mening

Psykologi handler om å forstå mennesker. Hvordan vi tenker, føler og reagerer. Det å ha kompetanse og kunnskap om mennesker og hvordan vi fungerer og samhandler, vil alltid være etterspurt. I tillegg er det både givende og meningsfullt å jobbe med.

Søk studier

Se alle psykologistudiene

Les mer om opptakskravene på psykologistudiene.

Ulike lengder på studiene – finn det som passer deg

Hos oss kan du ta enkeltemner, årsstudier, bachelorprogrammer eller et helt femårig masterløp som gir en mastergrad i psykologi. Uavhengig om du ønsker å studere psykologi på nett eller på campus kan du finne det studiet som passer deg best.

På bachelornivå
kan du velge mellom tre grader; bachelor i anvendt psykologibachelor i psykologisk helsearbeid eller bachelor i organisasjonspsykologi.

Se også: Hvilket bachelorprogram i psykologi skal jeg velge?

I løpet av bachelorgradens siste år kan du ta for valgemner hvor du får anledning til å fordype deg i psykologemner som du synes er spennende. Blant annet kan du få verdifull erfaring gjennom internship, eller luft under vingene ved å ta et semester i utlandet.

Se også: Videre studiemuligheter på psykologi

De ulike årsstudiene kan spisse deg inn mot akkurat det du ønsker å jobbe med eller gi deg et godt utgangspunkt for videre studier. Du kan velge mellom; årsstudium i psykologi, årsstudium i psykisk helse i skolenårsstudium i idrettspsykologiårsstudium i miljøterapi eller årsstudium i organisasjonspsykologi.

psykologistudenter på oslo nye høyskole

Fruktbart læringsmiljø med fokus på trivsel

På alle studiene våre står læring i sentrum, og vi har stort fokus på ulike læringsmetoder. Som en sentral del av dette er de digitale læringsmidlene, og både vår læringsplattform Qybele og våre ansatte er i konstant utvikling for å kunne være blant de beste i Norge på dette området.

På psykologistudiene blir du en del av et engasjert læringsmiljø og kommer tett på de faglige ansatte.

Sjekk ut podcasten Psykt interessant – laget av psykologistaben

Bestill gratis studieveiledning